In mod normal pe instagram urmarim persoane care ne sunt dragi sau ii simpatizam sau nu stiu exact :)). Important e ca nici-o persoana nu si-a imaginat ca „Moartea” sa aiba pagina de instagram si sa fie destul de activa!

Noi toți urmăm cel puțin o persoană pe Instagram care pare să-și petreacă întreaga viață pe plajă, dar probabil că nu urmați încă „The Swim Reaper”

El este, de fapt, vărul iubitor de plajă al lui Grim Reaper, care se poate găsi întotdeauna prin apăsarea fotografiilor de vară aprinse și așteptarea pentru înotătorii diminuați pentru a face greșeli fatale în apă. Poate sună morbid, dar este destinat să trimită un mesaj destul de important.

„The Swim Reaper” este de fapt un anunț de serviciu public interactiv lansat de guvernul din Noua Zeelandă pentru a promova siguranța apei. Siguranța apei Noua Zeelandă estimează că aproximativ 105 de persoane mor din înec în fiecare an în insula națiunii, cu 56 de vieți deja revendicate în acest an. Cea mai rea parte? Aceste decese pot fi prevenite în totalitate, iar cele mai multe dintre ele au tendința de a se întâlni cu tineri care înotau în stare de ebrietate.

 

Reclame