Jocul este o formă – aparent infantilă, dar în esenţă foarte profundă – de a descoperi partea cea mai frumoasă dintr-un om, indiferent de vârstă. Iar jocul în dragoste, mai exact în relaţiile sexuale înseamnă mult mai mult decât distracţie, înseamnă arta de a menţine pasiunea vie şi sufletele curate.

Pentru ca viata sexuala sa nu cada in rutina, fiecare cuplu ar trebui sa incerce cateva trucuri simple, la indemana oricui, pentru “condimentarea” actiunii de sub asternuturi.

Încercaţi câteva dintre cele mai apreciate jocuri de către cuplurile din lume:

1. Poker pe dezbrăcate ( daca nu stii poker poti incerca si alt gen de joc de carti )

Aduceţi jocul puterii şi al norocului în pat, ridicând miza: e incitant să aflaţi cine va rămâne primul gol puşcă.

2. Cuvinţele sau un fel de scrabble erotic

Pe rând, încercaţi să desenaţi pe corpurile voastre cuvinte pe care celălalt să le ghicească, dar asumaţi-vă câteva cuvinte murdare…

 

3. Mesajul erotic

“Masajul erotic este unul dintre cele mai populare jocuri erotice pentru adulţi. Subliniem cateva lucruri de o importanta cheie pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand oferi un masaj erotic. Miscarile trebuie sa fie lente si senzuale, trebuie sa folosesti ulei de masaj (de preferat unul cu calitati afrodisiace, cum este ylang ylnag) si nu uita sa creezi o atmosfera relaxanta, cu lumini difuze”.

4. Jocul de-a actoria ( sau in 2017 „roleplay” )

Clasicele roluri abordate în timpul contactului sexual nu sunt de neglijat: oricând femeia poate fi răutăcioasă ca o asistentă sau docilă ca o secretară şi dacă vreţi să fie amuzant cu adevărat, încercaţi rolul unei jucării sexuale.
Ce-i drept, acesta este un rol care i se cuvine mai ales bărbatului căruia la început i se va părea o idee proastă, dar cu care sigur se va acomoda rapid, transformând totul într-o distracţie pe cinste.

5. Jocul întrebărilor

Dezbrăcaţi-vă, acoperiţi-vă cu o pătură şi jucaţi un fel de adevăr sau provocare, păstrând doar partea cu întrebările care trebuie să fie neapărat sexy.
Bineînşeles, pentru fiecare răspuns şi răsplata!

 

Reclame