Cainii si pisicile nu ar putea sa-si exprine recunostinta fata de noi in mod verbal, asa ca micutele patrupede se pricep de minune la oferit cadouri. Cui nu-i place sa se trezeasca cu un soarece proaspat ucis in patul lor?

Atat pentru caini si pisici „traditia” de a strange si a se lauda cu ele, iti arata ca ei sunt buni vanatori si vor sa le apreciezi munca.

Derulați în jos pentru a vedea cele mai ciudate, mai amuzante și, uneori, mai înspăimântătoare daruri pe care le-au adus animalele de companie și votați pentru cele pe care ați fi recunoscători să le primiți.

  1. Aceasta este perna lui Zoe, daca te va place ea iti va aduce perna ei, tu nu o poti atinge, dar te poti uita, este captura ei.
  2. Intr-o dimineata cand stateam sa-mi beau cafeaua, cainele meu tocmai mi-a adus o pisica, habar nu am de unde sau a cui e!
    3.Ultima zi de la serviciu, dar cred ca cainele vrea sa se joace, mi-a adus toate jucariile
    4. Un mic cadou
    5.Cainele meu e prea bun pentru aceasta lumea, mi-a oferit o floare6.Putin paman in sufragerie nu strica.7.Am arucant mingea, iar el sa intors cu un CARTOF?!8.Acesta este MR. Slash un adevarat vanator de flori, propietara spune ca in fiecare seara ii aduce flor dar nu din gradina proprie.9.Acest caine tocmai a venit acasa cu o proteza dentara care probabil e a vecinilor de vis-a-vis.10.Pisica sa intors cu un carnat, probabil de la un vecin care tocmai isi pregatea gratarul,
Reclame